Médiamegjelenések

VIDEÓFELVÉTEL

“Karl Eszter az ország egyik legkeresettebb babakészítője, Facebookon tízezrek követik őt és álmait, a babákat. Nagyon kíváncsiak voltunk miként indult el ezen az úton, mi motiválja a mindennapokban, hogyan készülnek a babák, ezért meglátogattuk őt kaposszerdahelyi otthonában….”

cikk, interjú

“Szép keresztszemes képet készített, miközben a nagyobbik fiát várta, s mára megszerette ezt a kreatív elfoglaltságot. Nem csak kislányok babázhatnak, de a fiúk is! S a felnőttek is szívesen dédelgetik e szeretetben fogant babákat – meséli Búsné Karl Eszter. Beteg gyerekeknek is jutott az angyalaiból…”

SPOTIFY

“Amikor kislányként megkérdezték tőle, hogy mivel szeretne felnőtt korában foglalkozni, csak annyit válaszolt: “Szeretetet akarok tanítani az embereknek”. Búsné Karl Eszter számára az alkotás nem munka, hanem egy mélyről jövő önmegvalósítás. A babakészítés a legmélyebb lelki tusákon segítette át, majd öltésről-öltésre lett jobban és haladt céljai felé…”

YOUTUBE

“A Spektrum Home Magazinban ezúttal Búsné Karl Eszter és Figus Tomsics Anita voltak a vendégeink.”

Cikk, interjú

Bátran, a változásoktól nem félve éli az életet, a saját útját járja, hogy azzal foglalkozhasson, amiben teljesen önmaga lehet. A babákat álmodó és készítő Búsné Karl Eszterrel útkeresésről, önismeretről és a siker titkáról beszélgettünk.

Shopping Cart
Scroll to Top