Az én történetem

Ismét hatalmas mérföldkőhöz érkeztem, ilyenkor mindig kicsit vissza is tekintek a megtett útra. Azt már sokan tudjátok, hogyan kezdtem el varrni, kézművesként tevékenykedni, de arról még nem meséltem, hogy konkrétan a babák hogy születtek meg a szívemben.
Majdnem napra pontosan 8 éve kezdődött. Már lázasan készültem a pécsi adventi vásárra, ami minden évben november végén kezdődik, mikor kaptam egy mailt, hogy a vásárt átszervezték, új üzemeltető van, aki úgy döntött, hogy mivel nem vagyok helybeli nem vehetek részt többet a vásárukon. Teljesen összetörtem, svájci frank hitelünk volt, a férjem egész fizetése a hitelre ment, abból éltünk igen szerényen, amit én a kézműveskedéssel kerestem. Két pici gyermekünk volt, hatalmas hitelünk, a házasságunk a vége felé járt, minden szempontból mélypont volt.
Azon a hétvégén Magyarlukafán a Vendel napi búcsún pakoltam ki a portékáimat és arra gondoltam, hogy a hitemen kívül nem sok minden van, amibe kapaszkodhatok az viszont nem kevés. Kértem így a Jóistent, hogy adjon egy kis útmutatást, hogy merre induljak. Úgy döntöttem, hogy egy dologra fogok specializálódni (akkoriban rengeteg féle textil termékem volt) arra, amiből aznap a legtöbb terméket adom el. 3 baba talált aznap gazdára, magasan a legtöbb termék volt, amit aznap eladtam. 🙂
Hazaértem, a férjem összetett egy Facebook hirdetést, a pécsi vásárra szánt összeget befizettük hirdetésre és onnantól csak babákat varrtam. Soha többet nem mentem vásárba (kivéve idén 2x a Wampra), de a támogatásotokkal valóra váltottam az álmomat, illetve annál sokkal többet.
8 évvel később, most pénteken, Vendel napon elindul a webshopom! Hatalmas mérföldkő ez nekem, tartsatok velem most is, remélem nem fogtok csalódni!
Szuper nyitási kedvezmények lesznek.
Köszönök nektek minden támogatást, minden megosztást, hozzászólást, bíztatást és vásárlást!
KÖSZÖNÖM!
Shopping Cart
Scroll to Top